Decotronics

Badkamer en toiletrenovatie

Decotronics in Alphen aan den Rijn verzorgd alles, van de sloop van uw oude badkamer tot het tegelzetten en het plaatsen van het nieuwe sanitair. Een gedeelte van de badkamer herstellen? Uiteraard is dat ook mogelijk. Van heel stijlvol, een specifiek thema of een basic design, bespreek uw wensen. Neem contact op met Decotronics in Alphen aan den Rijn en vraag informatie en/of een offerte aan.

Badkamer renovatie: een vak apart

badkamer en toilet renovatieBadkamer renovatie is een veel voorkomende verbouwklus. Decotronics is specialist op dit gebied. U besteedt dagelijks veel tijd in uw badkamer; het is naast uw woonkamer de meest gebruikte ruimte in huis. Het is dan ook logisch dat u dit graag in wilt richten naar uw smaak en dat alles piekfijn in orde is. Badkamer en toilet renovatie is een vak apart.

Toilet renovatie: laat het goed doen

Waarom is Decotronics de ideale partner? Toilet renovatie is een spel in een beperkte ruimte, dit vereist expertise. Op de begane grond is het toilet doorgaans het visitekaartje, dat wilt u wel op orde hebben!

Direct aan de slag met uw badkamer en toilet renovatie?

Wilt u snel aan de slag met uw badkamer en toilet renovatie? Vul dan ons contactformulier in en omschrijf kort wat u ongeveer in gedachten heeft. Wij komen graag langs om kennis te maken en te zien wat de huidige staat van de ruimte is. Op basis daarvan kunnen wij een goede schatting maken van de kosten en omvang van de werkzaamheden.

Werkzaam in de regio

Decotronics is gevestigd in Alphen aan den Rijn en o.a. werkzaam in de omliggende plaatsen Boskoop, Bodegraven, Nieuwkoop, Zoetermeer, Leiden, Waddinxveen en Aalsmeer.