Decotronics

Badkamer renovaties Alphen aan den Rijn

Wilt u uw badkamer laten renoveren? Decotronics is specialist wat betreft het renoveren van badkamers in Alphen aan den Rijn en omgeving. U besteedt dagelijks veel tijd in uw badkamer; het is naast uw woonkamer de meest gebruikte ruimte in huis. Vandaag de dag kunt u uw badkamer helemaal naar eigen smaak inrichten.

Plaats niet direct een nieuwe badkamer

Vaak is het niet nodig om meteen een hele nieuwe badkamer te laten plaatsen, aangezien het een grote uitgave is. Een badkamer renovatie is dan een goed alternatief. Graag vertellen we meer over badkamer renovaties door Decotronics, neem gerust contact op voor vrijblijvend advies bij u thuis. Hieronder lichten we uit wat ons de ideale partner maakt voor dit werk.

Waterdicht is bij ons ook écht waterdicht

Een eerste vereiste van uw badkamer is dat deze waterdicht is. Niets is vervelender dan lekkages vanuit de badkamer. Nog te vaak komen wij tijdens herstelwerkzaamheden onvakkundig geplaatste badkamers tegen. Dit kan hoge kosten met zich meebrengen op de lange termijn. Decotronics neemt de juiste voorzorgsmaatregelen om dit te voorkomen:
Badkamer renovaties

Oog voor detail bij uw badkamer renovatie

Een écht mooie badkamer realiseer je door oog voor detail te hebben. Decotronics heeft standaard enkele extra’s voor u, die veel van onze collega’s niet standaard leveren. Ogenschijnlijk kleine dingen die in het grote plaatje echt hét verschil maken, betreffende de algehele uitstraling van uw badkamer na de badkamer renovatie. Zo gebruiken we voor het zaagwerk van tegels een watergekoelde diamantzaag. Minder rommel voor u en een veel mooier resultaat!

Kitten en tegelwerk

Wij kitten alles af in dezelfde kleur als de voegen. Het verschil tussen kitwerk en voegwerk is hierdoor bijna niet zichtbaar. Ook zorgen wij ervoor dat het tegelwerk in “balans” is. Hiermee bedoelen wij dat alle tegels recht zitten, even hoog en gelijk qua diepte. De verdeling van de tegels op de muur is symmetrisch en dat het tegelwerk op tegenoverliggende muren gelijk is. Dit klinkt als de normaalste zaak van de wereld maar helaas is de realiteit vaak anders.

Aandacht voor uw badkamer

Net dat beetje extra aandacht voor uw badkamer is wat ons onderscheidt van anderen. Zo kunt u echt relaxen in uw nieuwe badkamer! Decotronics: badkamer renovatie Alphen aan den Rijn, is waar u moet zijn!

Enkele voorbeelden van ons werk

Hieronder vindt u enkele voorbeelden badkamer renovaties van tevreden klanten die u voorgingen:

 

Spreekt dit u aan?

Graag komen wij bij u langs voor vrijblijvend advies en offerte voor uw badkamer. Belt u ons gerust op 0172 241807

Wij adviserenu graag over de mogelijkheden voor renovatie van ùw badkamer. Tot binnenkort!