Decotronics

Plafond verlagen

Wilt u uw plafond verlagen? In de woonkamer, keuken of in het hele huis? Bij Decotronics in Alphen aan den Rijn zijn wij u graag van dienst! Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Plafond verlagen of bestaand plafond opknappen

plafond verlagenWilt u uw bestaande plafond opknappen? Dan is het verlagen van het plafond een slimme oplossing. Het verlagen van het plafond zorgt ervoor dat deze er weer mooi uitziet. Ook kunnen er bijvoorbeeld spotjes worden ingebouwd of ornamenten worden aangebracht. Wij adviseren u om vooral niet zelf aan de slag te gaan met het verlagen van uw plafond, het is namelijk echt precisiewerk. Ruime kennis en ervaring is hiervoor een vereiste. Wij hebben jarenlange ervaring in grote en kleine klussen en hebben reeds vele plafonds verlaagd. U kunt het volgende verwachten:

Verbouwingswerkzaamheden

Naast het verlagen van uw plafond kunt u ook voor andere klussen bij ons terecht. Denk bijvoorbeeld aan reparaties, het aanbrengen van spotjes of gewoon het ophangen van een lamp. Zowel voor grote als kleine klussen stellen wij ons graag beschikbaar.

De werkwijze bij Decotronics

Bij Decotronics weten we als geen ander dat het verlagen van uw plafond niet zomaar een klus is. Het is belangrijk om vooraf goed te meten en een beeld te schetsen van de veranderingen. Na het meten brengen we het regelwerk aan, dit zijn latten waaraan uiteindelijk de gipsplaten zullen worden geboord. Als het regelwerk geplaatst is, beginnen we met het aanleggen van de elektra. Zodra al deze voorbereiding voltooid zijn, zullen we de gipsplaten aan het regelwerk schroeven. Vervolgens gaan wij verder met de afronding, zoals het boren van gaten voor spots en het stuken.

Vraag een offerte aan!

Wilt u uw plafond verlagen of wilt u meer informatie over onze diensten? Neem gerust contact met ons op! Wij zijn te bereiken op 0172- 241807 of mail naar info@decotronics.nl.