Decotronics

Toilet renovatie: laat het goed doen

Toilet renovatie is vaak een spel in een beperkte ruimte, waarbij ervaring en vakmanschap een grote rol spelen. Decotronics is specialist in toilet renovatie. Op de begane grond is uw toilet vaak het visitekaartje van uw huis voor het bezoek dat u ontvangt. Het is dan ook logisch dat u dit graag in wilt richten naar uw smaak en dat alles piekfijn in orde is. Graag vertellen we u meer over toilet renovatie bij Decotronics. Het is echt een vak apart, hier onder vindt u wat ons de ideale partner maakt voor dit werk.

Oog voor detail bij uw toilet renovatie

Een écht mooie toiletruimte realiseer je door oog voor detail te hebben. Decotronics heeft standaard enkele extra’s voor u die veel van onze collega’s niet standaard leveren. Ogenschijnlijk kleine dingen die op het geheel echt een verschil opleveren in de uitstraling van uw toilet na de toilet renovatie: wij gebruiken voor het zaagwerk van tegels een watergekoelde diamantzaag. Minder rommel voor u en een veel mooier resultaat! Verder kitten wij alles af in dezelfde kleur als de voegen. Het verschil tussen kitwerk en voegwerk is bijna niet zichtbaar. Net zoals bij onze badkamers zorgen wij er ook voor dat in de WC het tegelwerk in “balans” is.

Uiteraard adviseren wij u graag over het optimale gebruik van de vaak beperkte ruimte die u in uw toilet heeft. Neem eens contact op voor een vraag of een offerte!

Enkele voorbeelden van ons werk

Hier onder en bij uitgevoerde projecten vindt u enkele voorbeelden van de toilet renovatie van tevreden klanten die u voorgingen:

Bekijk hier de uitgevoerde projecten