Decotronics

Badkamerrenovatie of toiletrenovatie

Bent u op zoek naar een geschikte partner voor uw badkamerrenovatie of toiletrenovatie? Wilt u uw badkamer of toilet verbouwen en wilt u zeker zijn van kwaliteit? Dan bent u bij Decotronics aan het juiste adres. Decotronics in Alphen aan den Rijn verzorgt namelijk alles! Van de sloop van uw oude badkamer tot het tegelzetten en het plaatsen van het nieuwe sanitair. Een gedeelte van de badkamer herstellen? Dat is uiteraard ook mogelijk. Van heel stijlvol of een specifiek thema tot een basic design, alles is mogelijk. Bespreek uw wensen met ons en wij zorgen voor een verbluffend eindresultaat! Neem contact op met Decotronics in Alphen aan den Rijn en vraag informatie of een offerte aan.

Badkamerrenovatie: een vak apart

Badkamerrenovatie is een veel voorkomende verbouwklus. En u wilt natuurlijk dat dit goed gebeurd. Decotronics is gespecialiseerd in het renoveren van badkamers en toiletten. U besteedt dagelijks veel tijd in uw badkamer. Het is zelfs naast uw woonkamer de meest gebruikte ruimte in huis. Daarom is het dan ook logisch dat u dit graag wilt inrichten naar uw smaak en dat alles piekfijn in orde is. Badkamerrenovatie en toiletrenovatie is een vak apart. Maar met de juiste expertise en vakkundigheid een klus die Decotronics voor u uit handen neemt!

Toiletrenovatie: laat het goed doen

Waarom is Decotronics de ideale partner? Toiletrenovatie is een spel in een beperkte ruimte, dit vereist expertise. Op de begane grond is het toilet doorgaans het visitekaartje, dat wilt u wel op orde hebben!

Direct aan de slag met uw badkamer- of toiletrenovatie?

Wilt u snel aan de slag met uw badkamer- en toiletrenovatie? Vul dan ons contactformulier in en omschrijf kort wat u ongeveer in gedachten heeft. Wij komen graag langs om kennis te maken en te zien wat de huidige staat van de ruimte is. Op basis daarvan kunnen wij vervolgens een goede schatting maken van de kosten en omvang van de werkzaamheden. U kunt ons ook direct even opbellen! Bel naar 0172 241807. Wij beantwoorden uw vragen graag!

badkamerrenovatie of toiletrenovatie