Decotronics

Zolderverbouwing

Heeft u een zolder die geen volledige functie heeft? Vindt u dat zonde van de ruimte? Met een beetje werk kan elke zolder worden omgetoverd. Een zolderverbouwing is uw geld altijd meer dan waard. Denk hierbij vooral aan de volgende mogelijkheden:

Toegevoegde waarde

De toegevoegde waarde van een echt functionele ruimte in uw huis, is zowel voor uzelf als voor een eventuele toekomstige koper een groot pluspunt. Bij Decotronics weten wij waar we het over hebben. Wij hebben al veel klanten blij gemaakt met een volledige zolderverbouwing.

Ben u geïnteresseerd in een zolderverbouwing en wilt u graag meer weten over de mogelijkheden bij Decotronics? Neem dan direct contact met ons op! Bel naar 0172 241807 of vul ons contactformulier in! Wij adviseren u graag!

Is mijn zolder geschikt voor een zolderverbouwing?

Nagenoeg alle zolders zijn wel te verbouwen tot een nuttige ruimte. Zelfs als uw zolder nog niet geïsoleerd is, kan Decotronics de ruimte omtoveren tot een prettige, leefbare ruimte. Isolatie van uw zolderdak levert u, behalve een mooi afgewerkt plafond, ook nog eens een flinke besparing in stookkosten op.

Zolder te laag? Maak er een praktische bergruimte van.

Is de zolder te laag om er een kamer in te maken? Dan is het wellicht een idee om er een goede bergruimte van te maken. Een bergruimte moet goed toegankelijk zijn. Denk aan een zoldertrap die we in het plafond verwerken, die u naar beneden kunt halen als u iets nodig heeft. Als de zolder wat krap aanvoelt, is het een idee om eens aan een dakkapel te denken.

De hele zolderverbouwing geregeld bij Decotronics

Decotronics maakt het u zo makkelijk mogelijk. Wanneer u met ons een zolderverbouwing aangaat, regelen wij alles. Naast de reguliere verbouwingswerkzaamheden gaan wij graag een stap verder:

Wij doen het graag voor u, zodat u geen extra tijd en moeite kwijt bent om echt iets moois van uw zolderverbouwing te maken.

Bekijk hier projecten die wij reeds naar tevredenheid hebben afgerond!

http://www.decotronics.nl/wp-content/uploads/2014/06/Img_1751.jpg
http://www.decotronics.nl/wp-content/uploads/2014/06/Pa220095.jpg
http://www.decotronics.nl/wp-content/uploads/2014/07/Img_2099.jpg
http://www.decotronics.nl/wp-content/uploads/2014/07/Img_2700.jpg
http://www.decotronics.nl/wp-content/uploads/2014/07/Dsc_0015.jpg

Geïnteresseerd? Neem contact op!

Heeft u interesse in een zolderverbouwing? Neem dan vrijblijvend contact op. We bespreken graag de mogelijkheden en sturen u een vrijblijvende offerte. Vul ons contactformulier in of bel direct naar 0172 241807.

zolderverbouwing