Decotronics

Verbouwing

Een verbouwing in huis of bedrijfspand is vaak een snelle en goedkope manier om extra ruimte te creëren. Maar ook om een extra functie aan uw huis of pand toe te voegen. Decotronics heeft een prima staat van dienst wat betreft de verbouwing van zolders en interne verbouwingen. Graag vertellen we u meer over onze aanpak en visie én wat de voordelen zijn. Kies ons als uw partner voor de verbouwing! Neem contact op voor meer informatie of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Verbouwing zolderruimte

U kunt alles bij ons regelen. De nodige elektra aanleggen, schilderen, behangen of een vloer leggen. U zegt het maar! Voor de verbouwing van de zolder zijn er diverse opties die wij allemaal graag uitvoeren:

Interne verbouwing

Naast de zolder kunt u ook elders in huis met ons uit de voeten. Wij doen het graag voor u! Denk hierbij aan interne verbouwingen zoals:

Het team van Decotronics

Onze medewerkers zijn vakbekwaam en ervaren in het uitdenken en realiseren van allerlei verbouwingen. Wij werken met passie voor ons vak en gaan voor het beste eindresultaat. Ook voor badkamer- en toiletrenovatie, kluswerk en onderhoud zijn wij u graag van dienst. Bel 0172 241807 of mail info@decotronics.nl.

Enkele voorbeelden van ons werk

Bij uitgevoerde projecten, vindt u enkele voorbeelden van verbouwingen van tevreden klanten die u voorgingen.