Decotronics

Toilet renovatie: laat het goed doen

Toilet renovatie is vaak een spel in een beperkte ruimte, waarbij ervaring en vakmanschap een grote rol spelen. Decotronics is dè specialist op het gebied van toilet renovatie. Op de begane grond is uw toilet vaak het visitekaartje van uw huis voor het bezoek dat u ontvangt. Het is dan ook logisch dat u dit graag in wilt richten naar uw smaak en dat alles piekfijn in orde is. Graag vertellen we u meer over toilet renovatie bij Decotronics. Het is ècht een vak apart en wij vertellen u graag wat ons de ideale partner maakt voor dit werk.

Direct contact opnemen met Decotronics? Dan kan! Bel direct naar 0172 241807 of vul ons contactformulier in!

Oog voor detail bij uw toilet renovatie

Een ècht mooie toiletruimte realiseer je door oog voor detail te hebben. Decotronics heeft standaard enkele extra’s voor u die veel van onze collega’s niet standaard leveren. Ogenschijnlijk kleine dingen die op het geheel echt een verschil opleveren in de uitstraling van uw toilet: wij gebruiken voor het zaagwerk van tegels een watergekoelde diamantzaag. Minder rommel voor u en een veel mooier resultaat! Verder kitten wij alles af in dezelfde kleur als de voegen. Het verschil tussen kitwerk en voegwerk is bijna niet zichtbaar. Net zoals bij onze badkamers zorgen wij er ook voor dat het tegelwerk in de toilet in “balans” is. Uiteraard adviseren wij u graag over het optimale gebruik van de vaak beperkte ruimte die u in uw toilet heeft. Neem vooral contact op voor een vrijblijvende offerte! Wij beantwoorden uw vragen graag!

Enkele voorbeelden van ons werk

Nieuwsgierig naar projecten die wij reeds hebben uitgevoerd? Onze klanten zijn zeer tevreden en daar zijn wij trots op!  Bekijk hier onze uitgevoerde projecten.

https://www.decotronics.nl/wp-content/uploads/2014/03/DSC_0077.jpg
https://www.decotronics.nl/wp-content/uploads/2014/03/DSC_0209.jpg
https://www.decotronics.nl/wp-content/uploads/2014/03/IMG_1327.jpg
https://www.decotronics.nl/wp-content/uploads/2014/03/DSC_0275.jpg

Neem contact op met Decotronics!

Heeft u een specifieke vraag? Wilt u graag uw toilet laten renoveren door een specialist? Neem dan vooral contact op met Decotronics! Wij adviseren u graag! U kunt direct bellen naar 0172 241807 of via ons contactformulier een bericht achterlaten!

toilet renovatie