Decotronics

Interne verbouwing: optimaal ruimtegebruik

Een interne verbouwing is ideaal wanneer u ruimtes heeft waar u meer uit wilt halen. Sommige kamers zijn gewoon niet handig ingedeeld, of u heeft andere behoeftes (bijvoorbeeld een extra kinderkamertje). Decotronics kan een interne verbouwing snel realiseren, zonder dat u hoeft in te boeten aan kwaliteit.

Hoe gaat Decotronics te werk bij een interne verbouwing?

Allereerst is het natuurlijk van belang om te weten wat uw wensen of ideeën zijn. Daarom komen we dan ook graag even bij u langs om de situatie te bekijken en om te horen wat u van plan bent. Heeft u geen ideeën en wilt u juist graag advies? Ook dat kunnen wij natuurlijk verzorgen! We kijken of alles wat u wilt haalbaar is en geven u een kostenraming. Als u ons de opdracht heeft gegund, maken we afspraken over het moment waarop we bij u kunnen beginnen met de interne verbouwing.

Wat moet ik me voorstellen bij een interne verbouwing?

Een interne verbouwing kan inderdaad van alles zijn; van een relatief kleine klus zoals het realiseren van een inbouwkast, tot het verplaatsen van binnenmuren om andere of meerdere ruimtes op een etage te creëren. Ook bijvoorbeeld het betrekken van een bestaande schuur bij de woning zien we als interne verbouwing. In het kort zijn het (vaak ruimte gerelateerde) werkzaamheden binnen de muren van uw huis.

De hele interne verbouwing geregeld bij één adres

Decotronics maakt het u zo makkelijk mogelijk. Wanneer u met ons een verbouwing aangaat, regelen wij alles. Naast de reguliere verbouwingswerkzaamheden gaan wij graag een stap verder voor u: we leggen voor u de nodige elektra aan, we kunnen voor u schilderen of behangen of bijvoorbeeld een vloer leggen. Wij doen het graag voor u, zodat u geen extra tijd en moeite kwijt bent om echt iets moois van uw verbouwing te maken.

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op!

Heeft u interesse in een zolderverbouwing? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact op. We spreken graag eens met u door wat de mogelijkheden zijn of sturen u desgewenst een offerte. U kunt contact met ons opnemen via onze contactpagina of even bellen via het telefoonnummer op deze website.