Decotronics

Vloerverwarming aanleggen

De afgelopen jaren zien we dat vloerverwarming steeds populairder wordt. En dat is niet zo gek, want het heeft verschillende voordelen. Wilt u ook vloerverwarming aanleggen? Dan bent u bij Decotronics aan het juiste adres!

Dit is vloerverwarming

Denkt u erover na om vloerverwarming aan te leggen? Dan is het handig om te weten wat vloerverwarming nu precies is en welke soorten er bestaan. Vloerverwarming is een verwarming die onder de vloer wordt ingebouwd. U kunt hierbij kiezen tussen elektrische vloerverwarming of vloerverwarming op basis van warm water.

Vloerverwarming: de voordelen

Vloerverwarming aanleggen wordt steeds populairder. Voor bij nieuwbouwhuizen is er duidelijk te zien dat er steeds meer voor vloerverwarming wordt gekozen in plaats van normale verwarming met cv-ketel installatie. Dit komt doordat vloerverwarming verschillende voordelen heeft, namelijk:

In sommige gevallen wordt er ook voor gekozen om vloerverwarming alleen in een bepaald gedeelte van het huis aan te leggen, zoals bijvoorbeeld in de badkamer. U kunt zich vast wel voorstellen hoe fijn het is om in de winter vanuit de douche op een warme vloer te staan. In deze gevallen, waarbij vloerverwarming niet als hoofdwarmtebron in huis geld, zijn er nog wel radiatoren nodig voor de rest van het huis.

Vloerverwarming aanleggen

Vloerverwarming aanleggen kunt u het beste door experts laten doen. Bij Decotronics hebben we jarenlange ervaring in alle klussen en verbouwingen, dus ook in het aanleggen van vloerverwarming. Wij kunnen u adviseren over de verschillende typen vloerverwarming en welke hiervan het beste bij uw woning en behoeften past. Vervolgens kunnen onze vakmannen de vloerverwarming vakkundig bij u aanleggen en daarna de vloer weer netjes leggen.

Wilt u vloerverwarming laten aanleggen? Neem dan snel contact met ons op. Wilt u eerst een adviesgesprek over de mogelijkheden? Ook dan staan wij u graag te woord!