Decotronics

Badkamerrenovaties Alphen aan den Rijn

Bent u toe aan een nieuwe badkamer? Decotronics is gespecialiseerd in het renoveren van badkamers oftewel badkamerrenovaties. De gemiddelde persoon besteedt dagelijks veel tijd in de badkamer. Naast de woonkamer is de badkamer zelfs de meest gebruikte ruimte in huis. Daarnaast heeft de badkamer veel te maken met vochtigheid, waar rekening mee moet worden gehouden. De specialisten van Decotronics weten precies hoe zij te werk moeten gaan. Vandaag de dag kunt u uw badkamer helemaal naar eigen smaak inrichten.

Plaats niet direct een geheel nieuwe badkamer

Vaak is het niet nodig om meteen een hele nieuwe badkamer te laten plaatsen. Naast dat het een flinke uitgave kan zijn, zijn er ten slotte meer opties mogelijk om een nieuwe badkamer te creëren. Een badkamerrenovatie is daarvoor een goed alternatief. Daarom vertellen we u graag meer over onze badkamerrenovaties. Geïnteresseerd? Neem direct contact met ons op! Wij geven vrijblijvend advies bij u thuis.

Waterdicht is bij ons ook écht waterdicht

Een eerste vereiste van uw badkamer is dat deze waterdicht is. Niets is vervelender dan lekkages vanuit de badkamer. Nog te vaak komen wij tijdens herstelwerkzaamheden onvakkundig geplaatste badkamers tegen. Dit kan hoge kosten met zich meebrengen op de lange termijn. Daarom neemt Decotronics de juiste voorzorgsmaatregelen om dit te voorkomen:

Oog voor detail bij uw badkamer renovatie

Een écht mooie badkamer realiseer je door oog voor detail te hebben. Decotronics heeft standaard enkele extra’s voor u, die veel van onze collega’s niet standaard leveren. Ogenschijnlijk kleine dingen die in het grote plaatje echt hét verschil maken, betreffende de algehele uitstraling van uw badkamer na de badkamer renovatie. Zo gebruiken we voor het zaagwerk van tegels een watergekoelde diamantzaag. Daardoor is er minder rommel voor u en dus een veel mooier resultaat!

Kitten en tegelwerk

Wij kitten alles af in dezelfde kleur als de voegen. Het verschil tussen kitwerk en voegwerk is hierdoor bijna niet zichtbaar. Ook zorgen wij ervoor dat het tegelwerk in “balans” is. Hiermee bedoelen wij dat alle tegels recht zitten, even hoog en gelijk qua diepte. De verdeling van de tegels op de muur is symmetrisch en het tegelwerk op tegenoverliggende muren moet gelijk zijn. Dit klinkt als de normaalste zaak van de wereld maar helaas is de realiteit vaak anders. Daarom kiest u voor Decotronics, dan kiest u voor kwaliteit!

Aandacht voor uw badkamer

Net dat beetje extra aandacht voor uw badkamer is wat ons onderscheidt van anderen. Zo kunt u echt relaxen in uw nieuwe badkamer! Daarom is Decotronics: badkamer renovatie Alphen aan den Rijn, waar u moet zijn!

Enkele voorbeelden van ons werk

Hieronder vindt u enkele voorbeelden badkamer renovaties van tevreden klanten die u voorgingen:

https://www.decotronics.nl/wp-content/uploads/2014/03/Img_1317.jpg
https://www.decotronics.nl/wp-content/uploads/2014/03/DSC_02131.jpg
https://www.decotronics.nl/wp-content/uploads/2014/03/badkamer-luxe.jpg
https://www.decotronics.nl/wp-content/uploads/2014/03/DSC_0077.jpg
https://www.decotronics.nl/wp-content/uploads/2014/03/DSC_00411.jpg

Spreekt dit u aan?

Graag komen wij bij u langs voor vrijblijvend advies en offerte voor uw badkamer. Belt u ons gerust op 0172 241807. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden voor renovatie van ùw badkamer. Tot binnenkort!