Decotronics

Benieuwd naar de mening van klanten van Decotronics? Lees hier hun ongezouten meningen of bekijk de review op het desbetreffende review platform.

Review – Werkspot

Kale zolder aanpassen, installeren 6 dakramen, creëren twee grote slaapkamers, een studeerkamer, een waskamer met wasbak en koud/warm stromend water en aansluitingen voor de wasmachine/droger, alle kamers voorzien van radiatoren en zolder voorzien van een entresol/bergruimte toegankelijk via een vlizotrap.
Dennis/Decotronics is een perfecte partner om mee in zee te gaan. Vanaf het eerste moment wist ik dat het goed zat, door de vragen die Dennis stelt, zijn nauwkeurig vastleggen van de wensen en eisen. Uitstekend gedetailleerde offerte, goed uiteengezet in deelprojecten en materiaalkosten. De nauwkeurigheid is niet alleen in de voorbereiding te merken. Ook het werk is goed en strak, ik als pietje precies had vrijwel niets om op te merken. Voor mij ideaal geweest, je hebt al genoeg stress, dan is het mooi als zo’n grote verbouwing zo soepel verloopt en je er eigenlijk geen omkijken naar hebt.

–> Bekijk reviews op werkspot

 

Reviews Google

Desiré en Dennis
Dennis Derksen heeft ons eerste huis en nu ook ons 2e huis heel netjes behangen en geschilderd (interieur). Ook de inbouwkasten en het stucwerk is zeer vakkundig uitgevoerd!
Daarnaast is Dennis heel nauwkeurig in offertes en facturatie. Tenslotte is hij ook nog eens een heel fijn persoon om mee samen te werken 🙂 Desiré en Dennis

BQN
Dennis werkt heel nauwkeurig. Staat garant voor hoge kwaliteit. Fijne man om de klus door uit te laten voeren. Denkt mee met de klant. Nauwkeurige calculatie!

Joey Vv
We hadden eerst een andere aannemer, maar die had fouten gemaakt. Dennis heeft deze fouten zeer vakkundig, met grote precisie en boven verwachting goed hersteld. De kosten bleven keurig binnen het budget. We zijn al met al zeer tevreden met de uitgevoerde werkzaamheden

–> Bekijk reviews op Google

 

Overige reviews

Zoë (Media Markt Alphen aan den Rijn BV)
Wij als Media Markt Alphen aan den Rijn BV vinden het belangrijk dat het werk netjes en goed is. Dennis werkt netjes, nauwkeurig en denkt altijd mee in oplossingen 

Martijn
Dennis heeft onze badkamer in ons nieuwbouwhuis aangelegd, leidingwerk en elektra aangelegd ter voorbereiding op de plaatsing van onze keuken en onze gang betegeld. De badkamer is bijna af en het resultaat is mooi en nauwkeurig. Mooi tegelwerk, rechte voegen en alles werkt naar behoren. Dennis is prettig in de samenwerking. Hij is goed bereikbaar (per email en per whatsapp), dacht mee in de plannen die wij hadden en komt zelf met ideeën. Hij brengt een duidelijke offerte uit, waarin precies gespecificeerd is wat hij in uren en aan materiaal denkt kwijt te zijn. Dennis is flexibel en past zich aan omstandigheden als deze veranderen. Enige jammere is dat een aantal onderdelen van onze badkamer veel te laat zijn geleverd. Dennis speelde hier echter goed op in door de klussen te verrichten die al wel mogelijk waren. Al met al zijn wij erg tevreden met het werk van Dennis in ons huis!

E van Roon
2 jaar geleden onze badkamer laten renoveren door Dennis.
Hij werkt heel erg netjes en is heel secuur.
Perfect kan niet maar hij streeft daar wel naar en dat zie je in het resultaat.
Alle voegen even strak en denkt creatief graag mee om tot een super mooi geheel te komen ( niet klakkeloos bouwtekening volgen en daarna pas zien dat het op een andere manier veel mooier had kunnen zijn)

Xander en Margot
Wij hebben meerdere keren de hulp van Dennis ingeroepen en het resultaat is altijd zeer naar tevredenheid. Het ziet er niet alleen mooi uit naar je hebt ook de zekerheid dat de dingen die je niet ziet (verborgen achter muurtjes en schotjes) ook daadwerkelijk goed werken en netjes zijn afgewerkt.
Zeker een aanrader.

Dennis Regeer
Dennis is onze vaste klusjesman.
-aardige man
-goede service
-kwalitatief van een zeer hoog resultaat.

Waar voor je geld. Van badkamer tot tussen wandje, van inbouwkast tot buitenkraantje. Aanrader!

Paul
Als je een klusser zoekt die snelheid boven kwaliteit stelt, moet je niet bij Dennis zijn. Hij is grondig en transparant; kwaliteit boven alles. Het begon al bij de offerte die volledig was uitgewerkt met materialen, kosten en planning en die we uitgebreid hebben doorgenomen. Wat een verschil met de andere aanbieders! Kwaliteit was wat we zochten voor de verbouwing van de zolder: twee kamers, een badkamer, een vliering over de hele lengte, aansluitingen (water, elektra, verwarming) en afwerking. Een flinke klus die vraagt om een goede planning (o.a. inkoop), kennis van zaken, handigheid en improvisatievermogen. En we zijn niet teleurgesteld. Het resultaat mag er zijn, de planning is gehaald, er is veel overlegd waardoor we niet met verrassingen geconfronteerd werden. Het is nog mooier geworden dan we ons hadden voorgesteld.

Gedegen en transparant, kennis van zaken, doet wat wordt beloofd.Dennis heeft een volle agenda, dus of hij gelijk kan beginnen…

Emanuel
We hired Dennis for the renovation of our attic, including the making of separate rooms, storage areas, electricity, paintwork… basically everything. He is very knowledgable about his work and delivers really good quality. Pricing is transparent and more than fair for what you get. 

Hanno en Anja
Dennis heeft onze badkamer en toilet verbouwd/vernieuwd. Hij werkt zeer precies, levert mooi afgewerkt werk af, overlegt over mogelijke opties en denkt mee om het betaalbaar te houden. Hij draagt bedrijven aan waar hij goede ervaringen mee heeft om spullen aan te schaffen en zegt ook eerlijk als hij een negatieve ervaring heeft. De werkzaamheden duren wel langer dan gemiddeld en je moet tegen een beetje gemopper kunnen over werkzaamheden die veel tijd/moeite kosten. Maar dit weegt wel op tegen het resultaat! Wij zouden hem zo weer kiezen!

Fleur en Michon
Dennis Derksen van Decotronics heeft bij ons een nieuwe badkamer, wc en het hele leidingenplan voor de keuken gerealiseerd. Dennis heeft oog voor detail en vindt het zelf ook erg belangrijk dat het goed is en dat het klopt. Daarnaast kun je heel goed met Dennis overleggen en denkt hij mee. Wij zijn super blij met het eindresultaat en zijn Dennis erg dankbaar. Voor een volgende klus zouden wij dan ook zeker Decotronics inschakelen. 

Mark
Gedreven en bereidwillig te voldoen aan de wensen. De gekozen route levert telkens het meest passende resultaat.

K.S. Zorn
Dennis heeft bij een kennis van mij de badkamer en het toilet verbouwd met een verbluffend resultaat. Ik ken Dennis nog van vroeger toen wij bij elkaar op school zaten en toen al was hij een pietje precies. Dat hij dat nog steeds is bleek wel uit de besprekingen die wij hebben gehad over de diverse verbouwingen die ik in mijn gedachten had. Ik heb een voormalig huurappartement gekocht met een gedateerde keuken, badkamer en toilet. Ook zat er een vaste oude houten kast in de woonkamer. Dennis heeft in mijn nieuw geplaatste keuken de achterwand betegeld. Een geweldig zelfontworpen radiatorombouw gemaakt, contactpunten aangelegd, de vaste kast gesloopt en een nieuwe wand in mijn woonkamer gemaakt waardoor het nu 1 geheel is. Alles gebeurde volgens offerte en met het resultaat ben ik zo blij dat ik met vertrouwen de verbouwing van mijn badkamer en toilet tegemoet kon zien. De badkamer is een meter uitgebouwd en ik heb nu mijn eigen wellness in huis met ligbad met waterval, inloopdouche met stortdouche en hij heeft een afscheiding gemaakt in mijn badkamer voor de wasmachine en wasdroger met aan de zijde van het bad een nis met spotjes en een verlaagd plafond met inbouwspots. Het toilet is in dezelfde stijl als de badkamer gemaakt. Alles met de precisie van een waar vakman. Ik kon overdag mijn huis aan hem toevertrouwen terwijl ik aan het werk was. Alles keurig opgeruimd aan het einde van de dag. Ik heb nog veel meer ideeën wat ik wil laten verbouwen en als ik dit ga laten doen is er maar 1 bedrijf aan wie ik dit toevertrouw en dat is Decotronics ! 

Fam. Tjin
Decotronics heeft onze ruime casco zolderverdieping verbouwd tot een volwaardige woonlaag (portaal, washok, cv-ruimte, 2 ruime slaapkamers) en een bergvliering. De tekeningen en bouwplannen kwamen tot stand in goed overleg. De offerte was zeer helder en goed gespecificeerd, bijna tot op het schroefje, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. De planning van de werkzaamheden verliep zeer ordelijk en overzichtelijk. Aan het eind van elke werkdag een update en planning voor de komende dagen.
Kwaliteit werkzaamheden = uitmuntend. Zeer goede afwerking, alles is mogelijk en bespreekbaar. Aan het eind van elke dag alles opgeruimd en netjes achtergelaten. De constructie van vliering is zo sterk dat je er een auto op kunt stallen. Wij kunnen Decotronics (Dennis) sterk aanbevelen.

Vikash
Dennis heeft bij ons de zolder verbouwd, dit was 1 grote open ruimte, nu hebben we 2 slaapkamers, 1 berghok, een opslagruimte onder slim afgewerkte schotten, 1 waskamer en eveneens een handig wegwerkte wasmachine+wasdroger kast. De kwaliteit is prima, hij neemt geen halve maatregelen en zorgt voor robuuste kwaliteit. Het project is binnen de afgesproken tijd gerealiseerd. We zijn zeer tevreden over het resultaat. Op deze manier geholpen worden door klusbedrijven zien wij niet vaak meer.

G. Bontekoe
Decotronics heeft heel veel ervaring wat resulteert in een heel fraai resultaat. Hij is erg precies. En weet de materialen goed te bewerken en komt met prima ideeen om verassingen op te lossen.

Daniel
Dennis heeft bij ons een prachtige badkamer gerealiseerd. Tijdens het slopen van de oude badkamer kwamen er een paar ‘onaangename verrassingen’ tevoorschijn waardoor dit langer heeft geduurd dan gepland. Om deze achterstand in te lopen heeft Dennis met kerst en de jaarwisseling zelfs doorgewerkt!

Wat we verder prettig vonden is dat Dennis vooraf heeft meegedacht bij het ontwerp van de badkamer, tips heeft gegeven voor de aanschaf van tegels en sanitair, en ook tijdens de uitvoering van de klus regelmatig overlegt (denk aan het bepalen van de exacte positie van sanitair) zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Fam. Verlaan
Het contact met Dennis van Decotronics is altijd prettig verlopen. Een heldere, duidelijke gedetailleerde offerte die ook nog concurrerend in prijs is. Dennis komt zijn afspraken na, overlegt als iets niet kan zoals gedacht en komt met een goede oplossing. Dennis heeft bij ons een complete badkamer geïnstalleerd. Regendouche, bubbelbad, toilet, wasbak, vloerverwarming, spiegel, verlichting en zelfs alle accessoires. De badkamer is echt helemaal af! Omdat Decotronics/Dennis een eenmansbedrijf is, weet je wie er in je huis komt en dat is erg prettig. We bevelen Decotronics van harte aan en bellen bij een volgende klus weer Dennis om het te laten uitvoeren. 

Hendrik-Jan Hofstede
Met Decotronics haal je kwaliteit in huis. Decotronics heeft bij ons een super job geleverd! Onze nieuwe badkamer is tot op de mm zoals we dat wilden hebben, het is mooier geworden dan we vantevoren hadden kunnen bedenken. Decotronics heeft echt vakmanschap laten zien en ze hebben de hele verbouwing van begin tot eind in een hand uitgevoerd wat ten goede komt aan de kwaliteit. Ze hebben gewerkt tegen strakke deadlines en hebben altijd dat stuk extra willen en kunnen leveren. Ze hebben echt overal verstand van en zorgen dat zaken professioneel tot stand komen. Hier gebruiken ze ook alleen het allerbeste gereedschap voor wat normaal lijkt, maar echt niet zo is. Wat we ook heel erg op prijs stellen is dat ze alles in overleg doen, alles is bespreekbaar en uitvoerbaar, waarbij ze vanuit expertise goede adviezen geven. Ze rusten niet totdat alles 100% in orde is, zelfs ’s avonds op zijn verjaardag heeft Dennis bij ons nog geklust om zaken op tijd in orde te krijgen. Als iemand wil komen kijken ter referentie is dat geen enkel probleem.

Bas
Op basis van eerdere goede recensies hebben wij Decotronics gekozen voor het verbouwen van onze zolder (2 kamers, entresol en dakraam). Niets is minder waar: Dennis is zeer nauwkeurig, denkt goed mee en komt met mogelijk betere alternatieven. Zijn werk is netjes, hij komt alle afspraken na, de offerte is scherp en duidelijk. Wij zullen Dennis zeker nog eens vragen voor een toekomstige verbouwing!

Fred Veldkamp
Dit was het eerste project dat door Dennis Derksen van Decotronics bij ons is uitgevoerd en naar grote tevredenheid. Voortaan hoeven we niet verder te zoeken als er weer iets moet gebeuren en we hebben nog wel de nodige plannen. De kracht van Dennis ligt in het feit dat hij actief met de klant meedenkt, met alternatieven komt indien nodig, maar de wens van de klant altijd respecteert.
De offertes en specificaties zijn zeer uitgebreid, prijsstelling lijkt me normaal. 
Op de kwaliteit van het werk valt niets op aan te merken, goed vakwerk, netjes, ook de afwerking en na-service is dik in orde. 

Kortom, Dennis, wij zijn een zeer tevreden klant en kijken met plezier alweer uit naar het volgende project bij ons.

Astrid
Dennis heeft bij ons de bovenverdieping verbouwd, zodat er 2 ruime, gelijkwaardige slaapkamers ontstonden vanuit 1 grote ruimte. Dennis heeft alles netjes binnen de afgesproken tijd gerealiseerd. Ook heeft hij een aantal zaken keurig opgelost die tijdens de verbouwing (onverwacht) naar boven kwamen. Het resultaat is prachtig; echt vakmanswerk!

Casper Hoogzaad
De eerste indruk was al zeer goed. Dennis gaf direct zijn adviesen en dacht overal in mee. De Werkzaamheden gaven continu uitdagingen door de ruimte of door derden veroorzaakt. Iedere keer werd dit perfect opgepakt en in overleg in orde gemaakt. Het resultaat is top. Alles ziet er perfect uit en zit goed. Ook werden er nog diverse tips gegeven ivm onderhoud en komt Dennis nog kijken om te zien of alles goed is. Iedere stap in het traject is duidelijk en goed. Een aanrader voor ieder project wat ons betreft. Dennis bedankt voor alles.

RGM van der Hulst
Decotronics (Dennis) is een vakkundig bedrijf en komt zijn afspraken na. De offerte is duidelijk waardoor je niet voor verrassingen komt te staan. Bouwkundige problemen bestaan niet, uitdagingen wel en die worden in goed overleg opgelost. Meedenken met de klant is een sterke kant van Dennis. De wensen van de klant staan bovenaan. Kortom wij zijn heel positief en raden Decotronics van harte aan! 

 

Overtuigd?

Bent u overtuigd van onze reviews en wilt u ook dat Decotronics uw klus professioneel en goed uitvoert? We staan te popelen om een positieve review van u te ontvangen. Neem dan contact met ons op! Vul ons online contactformulier in of bel naar 0172 241807.