Decotronics

 Kluswerk & onderhoud

Naast verbouwingen en renovaties voeren wij ook graag onderhoud en kluswerkzaamheden voor u uit. Onze visie is dat onze werkzaamheden uitstekend en netjes moeten gebeuren. Of het nu gaat om groot onderhoud of het ophangen van een schilderij, wij staan in alle gevallen voor u klaar.

Ook voor kleine klussen bent u bij ons aan het goede adres

Een schilderij ophangen? Een lichtschakelaar repareren? Soms heeft u voor dit soort kleine zaken gewoonweg geen tijd of u bent niet in staat om het zelf te doen. In dat geval kunt u ons altijd even bellen. Wij zorgen ervoor dat de kleine reparatie of het onderhoud snel en netjes wordt verzorgd. Wij voelen ons zeker niet te groot voor dit soort werk, dus aarzel niet om contact met ons op te nemen!

Onderhoud en kleine werkzaamheden voor bedrijven

Voor uw bedrijf is het van groot belang dat de uitstraling van uw pand netjes is en blijft. Aarzel niet te lang met reparaties en onderhoudswerkzaamheden. De kosten bij te lang wachten zijn vaak hoger en uw pand ziet er minder aantrekkelijk uit voor uw klanten. U kunt ons op afroep laten komen, of als u regelmatig onderhoud werkzaamheden heeft, kunt u ook lang lopende afspraken met ons maken. Neem eens contact met ons op en wij vertellen u alles over de mogelijkheden.

Waarom kiezen voor Decotronics?

Waarom kiest u voor Decotronics voor uw onderhoud en kluswerkzaamheden? Omdat u gemak, kwaliteit en een mooi resultaat wilt zien. Daarom besteden wij altijd aandacht aan de volgende punten:

Een greep uit ons reeds verzorgde werk

Bekijk hier uitgevoerde projecten die wij bij onze tevreden klanten hebben uitgevoerd

Geïnteresseerd?

Eén telefoontje naar Decotronics en uw verbouwing of klus is geregeld! Kijk en lees verder op onze website wat wij allemaal voor u kunnen betekenen of bel direct naar 0172 241807 of mail naar info@decotronics.nl. Wij helpen u graag verder!